If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес около 22,00часа 155ца светъл цвят някакъв, опита се да се дърпаме но определено беше счупено нещо по колата, меляше нещо и щтракаше зверски.
А аз днес те видях на "Йерусалим".
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
искам колега който караше по бул.Свети Климент Охридски ,в времето м/у 22:45 до 23:10 !по посока околовръсното ,да каже кой е !
Искам ако този човек, който караше тъмна 145-ца да си признае как щеше да свърши живота и на двама ни!
Не знам но аз карах с 90 ,а той избягваше дупка пред мен ,добре че не се бях заблеял някъде и скочих веднага на спирачките !
Абе поне един двоен мигач удари да ми се извиниш ,щеше да ми се пръсне сърчицето после ...
искам колега който караше по бул.Свети Климент Охридски ,в времето м/у 22:45 до 23:10 !по посока околовръсното ,да каже кой е !
Искам ако този човек, който караше тъмна 145-ца да си признае как щеше да свърши живота и на двама ни!
Не знам но аз карах с 90 ,а той избягваше дупка пред мен ,добре че не се бях заблеял някъде и скочих веднага на спирачките !
Абе поне един двоен мигач удари да ми се извиниш ,щеше да ми се пръсне сърчицето после ...
Ако си признае кой е ,евала му права !
Ти си карал с 90 в града, после някой ти е виновен ...
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Ако си признае кой е ,евала му права !
Викаш виновен е, че си карал с 90, а той се е пазил от дупките
Не мисля ,че скороста има значение...и с 50 да карах когато кола влезе в мойто платно на 10 метра пред мен ,не мисля че има значение с колко карам дали ще се ударим с 50 или 80 ,се сме мъртви (не дай боже) ...
Въпроса е ,не с колко съм карал .....
!
---------- Post added at 22:34 ---------- Previous post was at 22:33 ----------
#detelazurno ,ако това ти е работата по цял ден правиш забележки във форума -евала ,че и такива са рядкост
A, прощавай! Не си бил с 40 над позволеното, а само с 30! Викаш няма значение, а? Аз пък казвам, че има! А опитай се да го проумееш пък като стигнеш до извода (евентуално) пак ела и се карай на колегите, че не са ти освободили пътя, за да можеш да вдигнеш 300!
Ти моята работа не я гледай! Знам, че чуждото винаги е по-готино, но първо си виж твоята паница па един ден като порастнеш може евентуално да се опиташ да хвърлиш един бегъл поглед към моята.
.....
Не мисля ,че скороста има значение...и с 50 да карах когато кола влезе в мойто платно на 10 метра пред мен ,не мисля че има значение с колко карам дали ще се ударим с 50 или 80 ,се сме мъртви (не дай боже) ...
Въпроса е ,не с колко съм карал .....
!....
Ако не ме лъже паметта си на около 18+малко години, най-малкото си учил физика в училище... Как да няма разлика между това дали ще се удариш с 50 или със 80.... разликата е огромна...
Ако ти караш с 50 и другия с 50 удъра ти се равнява на 100км/ч, ако си с колан може и без драскотина да излезеш от колата, но ако ти караш с 90 и отсрещния кара с 50 се равнява на 140км/ч, а разлиакта от 100 до 140 на пръв поглед е малка ама всъщност е много голяма. За това с колко караш из града няма да коментирам и аз преди да се размажа бях с едно мислене след това с друго! Като понавъртиш повечко километри и попаднеш в някоя друга по заплетена ситуация ще се замислиш!
И не ти прави чест да се правиш на оборотен на батковците. От тях доста интересни неща можеш да научиш
п.п. Мога да кача и снимки на моето ПТП където ме натресоха с около 50+, мога и да кача снимки от ПТП-то на един приятел който отсече дърво (за статистиката на ФЕРАРИСТА) с 80+... разликата е потресаваща! А мога да кача и снимки от ПТП-то на друг познат със 140+ просто късмета ги остави живи.... Двигателя на майната си, стоманобетонен електрически стълб влачен около 10м и познай какво е останало здраво от тази кола!
Добре ,ако не бях казал с колко карах ,сега щяхме ли да водиме тая тема ?
---------- Post added at 06:49 ---------- Previous post was at 06:46 ----------
Добре ,ако не бях казал с колко карах ,сега щяхме ли да водиме тая тема ?
ДОБРЕ ДЕ ,АЗ НЕ МОГА ДА ПРОУМЕЯ ВИЕ КАКВИ ХОРА СТЕ?
Щом мисленето ви е толкова нисшо
Значи ,ще обоснова пак- със 2222222000000 км/час си карам или с 40 , АЗ СИ КАРАМ В МОЙТА ЛЕНТА , 10 МЕТРА ПРЕДИ МЕН , ИЗЛИЗА КОЛА ОТ ДРУГАТА ЛЕНТА , а аз отивам в банкета със двата крака на спирачката и носеща се кола към отсрещната ограда...
Така-искам някои ,който мисли трезво ,да ми каже ! КОЙ Е ВИНОВНИЯ Я ?
Примерно човека като навлиза в твоята лента преценява, че отсрещната кола е далеч и няма скоро да стигне до него, но това е при нормална скорост ...
Какви хора трябва да сме, за да приемем, че най-често катастрофи стават поради несъобразена скорост ?!?
Comment